Keurmerken

Sinds 2021 zijn wij een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Als u voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf kiest, dan heeft u te maken met een betrouwbare vakman. Naast de vakdiploma’s die de wet verplicht stelt, voldoen wij ook nog aan de hoge kwaliteitseisen van de VEB. Wij worden hierop ook ieder jaar gecontroleerd. Lees hier meer over op de website van de VEB.

Sinds jaar en dag zijn wij een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Beveiliging is werk voor specialisten met de juiste kennis en werkprocedures. Maak daarom gebruik van een beveiligingsbedrijf met een BORG-certificaat. Elk jaar wordt er een audit uitgevoerd door een certificatie-instelling op de levering van hun producten en/of diensten. Lees hier meer over op de website van het CCV.

Alarm Wesa is lid van Techniek Nederland. Techniek Nederland leden staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Wij richten ons op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Lees meer op de website van Techniek Nederland.

Sinds 2017 is Alarm Wesa lid van Alarmgroep Nederland (AGN). Alarmgroep Nederland is een samenwerkingsverband met kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven door heel Nederland. Alle leden profileren zich individueel naar de markt, maar werken samen op het gebied van technische- en productkennis, opleidingen en inkoop. Op de website van Alarmgroep Nederland kunt u meer informatie hierover vinden.