toegangscontrole

Alarmsysteem particulier

Een alarmsysteem voor thuis: zijn uw kostbaarheden goed beveiligd?

Uw huis is uw veilige haven, een plek waar u zich beschermd en comfortabel moet voelen. Het installeren van een alarmsysteem voor thuis is een verstandige en effectieve manier om uw eigendommen, uw gezin en uzelf te beschermen tegen potentiële inbraakpogingen en andere noodsituaties. Of u nu in een rustige wijk woont of in een drukke stad, een alarmsysteem kan een essentiële toevoeging zijn aan uw beveiligingsstrategie.

Naast dat een alarmsysteem een veilig gevoel moet geven, zorgt het alarm systeem voor een preventieve werking. Mocht de inbreker toch een inbraakpoging doen dan zorgt het systeem er voor dat de inbreker zo vroeg mogelijk gedetecteerd wordt. Voor u natuurlijk een prettig gevoel om te weten dat uw huis goed is beveiligd zowel binnen en buiten.

Een vrijblijvend beveiligingsadvies?

Elke woning en te beveiligen object is anders. Alarm Wesa komt dan ook vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken. Wij bespreken met u de wensen en mogelijkheden en realiseren voor u een voorstel op maat. Wij maken gebruik van hoogwaardige beveiligingsproducten. Heeft u interesse in het laten plaatsen van een alarmsysteem? Vul dan het contact formulier in zodat wij met u een afspraak op locatie in kunnen plannen.

alarmsysteem thuis

Een alarmsysteem voor een veilig thuis – hoe gaan wij te werk?

Samen met een specialist bekijken wij wat de beste alarminstallatie bij u thuis is. Dit kan een draadloos alarmsysteem, een bekabeld alarmsysteem of een combinatie hiervan. De moderne techniek zorgt ervoor dat draadloze alarmsystemen net zo goed zijn als bekabelde alarmsystemen. Indien de verzekering een alarmsysteem voorschrijft gaan wij samen met u inventariseren in welke risicoklasse van de VRKI u uitkomt. Aan de hand van de VRKI risicoklasse wordt er bepaald welke beveiligingsmaatregelen er moeten worden genomen. Op basis hiervan wordt er gekozen voor een draadloos alarmsysteem of een bekabeld alarmsysteem.

Naast het installeren van een alarmsysteem heeft u de optie om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u elk jaar gewaarborgd bent van een alarmsysteem dat het altijd goed werkt. Samen met u wordt er tevens bepaald hoe u de alarmmelding wilt ontvangen. De alarmmelding kan direct worden doorgestuurd naar uw telefoon of u kunt gebruik maken van een meldkamer.

Ook bieden wij de mogelijkheid van 24/7 professionele monitoring. Dit betekent dat uw huis voortdurend in de gaten wordt gehouden, zelfs wanneer u niet thuis bent. Bij een alarmmelding wordt onmiddellijk actie ondernomen en worden de juiste autoriteiten ingeschakeld. Bovendien kunt u met moderne alarmsystemen op afstand toegang krijgen tot uw systeem via een mobiele app. U kunt uw systeem eenvoudig in- en uitschakelen, meldingen ontvangen en camerabeelden bekijken, waar u ook bent.

Daarnaast sluiten wij alarmsystemen aan op het internet, waardoor wij een verbinding kunnen maken met onze beveiligde Cloud. Hiermee kunt u gebruik maken van het slimme app systeem op de smartphone om alarmmeldingen te ontvangen, om het alarmsysteem in- en uit te schakelen en het alarmsysteem te monitoren. Tevens kunnen wij vanaf afstand via deze beveiligde Cloud in de programmering om zo storingen op te lossen en instellingen aan te passen zoals gebruikers en codes.

Ook kan een alarmsysteem levens redden in noodsituaties zoals brand of medische noodgevallen. Onze moderne alarmsystemen zijn uitgerust met geavanceerde rook- en koolmonoxidedetectoren  voor directe hulp. In geval van een noodsituatie kan het systeem automatisch de hulpdiensten waarschuwen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en de kans op schade of letsel wordt geminimaliseerd.

Maak uw huis slimmer met een draadloos alarmsysteem

Gemak, flexibiliteit en controle binnen handbereik! Het is mogelijk met een draadloos systeem van Alarm Wesa. Traditionele alarmsystemen vereisen vaak complexe bekabeling wat kan resulteren in rommelige installaties en beperkingen bij het aanpassen van uw beveiligingsopstelling. Soms is dat simpelweg ook nodig. Maar gelukkig is een alarmsysteem met draadloze communicatie in sommige gevallen ook een prima en handige oplossing oplossing voor thuisbeveiliging. Met draadloze technologie kunt u genieten van talloze voordelen, waaronder eenvoudige installatie, flexibele plaatsing van sensoren en een breed scala aan slimme functies.

Een draadloos home alarm voor binnen jouw huis is gemakkelijk te installeren zonder gedoe van complexe bekabeling. De draadloze sensoren kunnen eenvoudig op strategische plaatsen worden geplaatst, zoals ramen, deuren en andere toegangspunten, zonder dat er gaten in muren of vloeren moeten worden geboord. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook de mogelijke schade aan uw interieur. Met draadloze alarmsystemen kunt u de sensoren op elke gewenste locatie plaatsen en ze indien nodig eenvoudig verplaatsen. Dit is vooral handig als u uw huis opnieuw inricht of als u de beveiligingsindeling wilt aanpassen. U kunt de sensoren ook uitbreiden naar andere delen van uw woning, zoals een garage, schuur of bijgebouw, zonder dat er extra bekabeling nodig is. En het integreren van slimme technologieën (domotica) met uw draadloze alarmsysteem maakt uw huis nog veiliger en biedt extra gemak. Via een mobiele app kunt u uw smart home alarmsysteem op afstand bedienen en real-time meldingen ontvangen bij alarmgebeurtenissen. Bovendien kunt u uw alarmsysteem koppelen aan andere slimme apparaten in uw huis, zoals beveiligingscamera’s, deurbellen met camera, slimme verlichting en slimme sloten, om een ​​uitgebreid beveiligingsecosysteem te creëren dat naadloos samenwerkt.

Wij zijn erkend installateur van het merk Aritech (UTC) en AJAX systems!

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring bij het installeren van alarmsystemen die wij als het beste in de markt beschouwen, waaronder van het merk Aritech (UTC). Voor het installeren van inbraakpanelen werken wij met ATS Advanced en ATS Classic. Daarnaast installeren wij sinds 2020 alarmsystemen van het merk AJAX systems.

AJAX alarmsysteem compleet

Vragen of advies?

Heeft u nog vragen of wilt u nog wat extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag. Of abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met interessante ontwikkelingen voor jou.