Alarmsysteem particulier

Een alarmsysteem voor thuis: zijn uw kostbaarheden goed beveiligd?

Naast dat een alarmsysteem een veilig gevoel moet geven, zorgt het alarm systeem voor een preventieve werking. Mocht de inbreker toch een inbraakpoging doen dan zorgt het systeem er voor dat de inbreker zo vroeg mogelijk gedetecteerd wordt. Voor u natuurlijk een prettig gevoel om te weten dat uw huis goed is beveiligd zowel binnen en buiten.

Een vrijblijvend beveiligingsadvies?

Elke woning en te beveiligen object is anders. Alarm Wesa komt dan ook vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken. Wij bespreken met u de wensen en mogelijkheden en realiseren voor u een voorstel op maat. Wij maken gebruik van hoogwaardige beveiligingsproducten. Heeft u interesse in het laten plaatsen van een alarmsysteem? Vul dan het contact formulier in zodat wij met u een afspraak op locatie in kunnen plannen.

alarmsysteem thuis

Een alarmsysteem voor een veilig huis – hoe gaan wij te werk?

Samen met een specialist bekijken wij wat de beste alarminstallatie is bij een woning. Dit kan een draadloos alarmsysteem, een bekabeld alarmsysteem of een combinatie hiervan. De moderne techniek zorgt ervoor dat draadloze alarmsystemen net zo goed zijn als bekabelde alarmsystemen. Indien de verzekering een alarmsysteem voorschrijft gaan wij samen met u inventariseren in welke risicoklasse van de VRKI u uitkomt. Aan de hand van de VRKI risicoklasse wordt er bepaald welke beveiligingsmaatregelen er moeten worden genomen. Op basis hiervan wordt er gekozen voor een draadloos alarmsysteem of een bekabeld alarmsysteem.

Naast het installeren van een alarmsysteem heeft u de optie om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u elk jaar gewaarborgd bent van een goed werkend alarmsysteem. Samen met u wordt er tevens bepaald hoe u de alarmmelding wilt ontvangen. De alarmmelding kan direct worden doorgestuurd naar uw telefoon of u kunt gebruik maken van een meldkamer.

Daarnaast sluiten wij alarmsystemen aan op het internet, waardoor wij een verbinding kunnen maken met onze beveiligde Cloud. Hiermee kunt u gebruik maken van het slimme app systeem op de smartphone om alarmmeldingen te ontvangen, om het alarmsysteem in- en uit te schakelen en het alarmsysteem te monitoren. Tevens kunnen wij vanaf afstand via deze beveiligde Cloud in de programmering om zo storingen op te lossen en instellingen aan te passen zoals gebruikers en codes.

Wij zijn erkend installateur van het merk Aritech (UTC) en AJAX systems!

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring bij het installeren van alarmsystemen van het merk Aritech (UTC). Inbraakpanelen die wij installeren zijn ATS Advanced en ATS Classic. Daarnaast installeren wij sinds 2020 alarmsystemen van het merk AJAX systems.

AJAX alarmsysteem compleet

Vragen of advies?

Heeft u nog vragen of wilt u nog wat extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!