Beveiligingssystemen

Beveiligingssystemen: bent wel u goed beveiligd?

Alarm Wesa kan u volledig ontzorgen op het gebied van een elektronisch beveiligingsplan. Het installeren van beveiligingssystemen kan een veilig gevoel creëren of een eis zijn van de verzekering. Wij komen graag langs voor een beveiligingsplan van het te beveiligen object.

Kies voor bescherming van uw eigendommen

Als erkend installateur kunnen wij verschillende beveiligingssystemen installeren en deze aansluiten op de alarmcentrale. Bovendien zijn onze mensen helemaal op de hoogte van de laatste regelgeving rondom beveiliging.

Naast elektronische maatregelen adviseren wij u graag met betrekking tot bouwkundige en organisatorische maatregelen om zo een totaal beveiligingsplan te maken. Zo maken wij de inbreker of vandaal zo lastig mogelijk.

Een oplossing in het beveiligingsplan is bijvoorbeeld de mistgenerator. Dit komt vaak voor in de hogere risicoklasse, maar kan in principe overal worden toegepast waar een alarmsysteem geïnstalleerd is. Het doel van de mistgenerator is een ruimte te vullen met dichte mist als het alarm af gaat. Hierdoor kan de inbreker niks meer zien, dus ook niks meer stelen. Lees hier meer over de mistgenerator.

Toegangscontrolesysteem

Om het beveiligingsplan helemaal compleet te maken kan er gekozen worden voor een toegangscontrolesysteem of een intercomsysteem.

Met een toegangscontrolesysteem kun je verschillende deuren gecontroleerd beveiligen. De deur wordt voorzien van een paslezer en het slot wordt aangepast. Dankzij slimme software wordt er ingesteld wie er toegang heeft tot de ruimte met een tag of pas. Het is mogelijk om het toegangscontrolesysteem te koppelen aan alarmsystemen. Lees meer over toegangscontrole.

Met een video intercomsysteem kun je via een monitor of via de mobiele telefoon verbinding maken met degene die voor de deur staat. Hiermee kun je van via beeld en spraak communiceren. Het intercomsysteem is ook te integreren met het toegangscontrolesysteem.

Lees meer over onze beveiligingssystemen:

video intercom en beveiligingssystemen installeren

Meer informatie over beveiligingssystemen?