Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging: bent u goed beveiligd?

Voor het waarborgen van uw veiligheid en het tegengaan van inbraak, is het kiezen van het alarmsysteem dat aansluit aan uw wensen cruciaal. Bij Alarm Wesa beveiligingsbedrijf begrijpen we dat het aanbod van beveiligingssystemen overweldigend kan zijn. Daarom adviseren we bij Alarm Wesa u altijd persoonlijk en onafhankelijk. Zo kunt u zelf ontdekken welke systemen het beste aansluiten bij uw wensen en de specifieke behoeften van uw woning of bedrijf. Want wij vinden het belangrijk dat u begrijpt hoe een alarmsysteem werkt, welke opties er zijn en hoe deze tegen mogelijke bedreigingen beschermen. Onze service gaat verder dan het installeren van een systeem; we bieden ook advies op maat aan voor iedereen die nog zoekende is. Of je nu op zoek bent naar een basisbeveiliging of een geavanceerd systeem met allerlei extra functies, wij hebben de kennis en producten in huis om aan uw veiligheidseisen te voldoen.

Volledige ontzorging bij één partij

Alarm Wesa kan u volledig ontzorgen met alarmsystemen. Het installeren van een alarmsysteem kan een veilig gevoel creëren of een eis zijn van de verzekering. Wij komen graag langs om een beveiligingsplan op te stellen van het te beveiligen object.

Lees hier meer over inbraakbeveiliging:

Wat zijn 5 veelvoorkomende inbraken?

In de praktijk zien dat vooral de 5 onderstaande inbraken het meest plaatsvinden bij particulieren en bedrijven.

 1. Inbraak door een openstaand raam of deur: Dit is een veelvoorkomende vorm van inbraak waarbij de inbreker misbruik maakt van een niet afgesloten opening.
 2. Inbraak met lockpicking: Hierbij maakt de inbreker gebruik van speciale gereedschappen om het slot te openen zonder sleutel.
 3. Inbraak met geweld of brute kracht: Hierbij forceert de inbreker een deur of raam om binnen te komen, bijvoorbeeld door het slot te breken of het glas te breken.
 4. Inbraak door hacking: In sommige gevallen kan een inbreker gebruik maken van computer- of netwerkbeveiligingslekken om toegang te krijgen tot een woning en jouw alarmsysteem omzeilt.

Tips: Installeer altijd goede sloten met het SKG keurmerk, sluit alle ramen en deuren bij het verlaten van uw woning of pand en vermijd het plaatsen van waardevolle spullen in het zicht.

Inbraakbeveiliging op maat

De tijd dat een extra haakje voor de deur voldoende was om inbrekers buiten de deur te houden ligt al ver achter ons. Inbrekers beschikken over steeds nieuwere technieken om ergens binnen te komen. Maar ook wij staan niet stil. Het is aan ons de taak dat wij meegaan met nieuwste ontwikkelingen en tijdig oplossingen implementeren om inbrekers een stapje voor te blijven. Gelukkig werken wij bij Alarm Wesa met de nieuwste technieken en gebruiken wij uitsluitend apparatuur van A-merken die uitvoerig getest zijn voor inbraakbeveiliging. Het is ons doel om u veilig wonen en werken te kunnen garanderen zodat u  altijd met een gerust hart uw huis of zaak kunt afsluiten.

inbraakbeveiliging en overname alarmsysteem

Wilt u meer informatie over een alarmsysteem?

 • Familiebedrijf

  Wij geloven dat onze familiewaarden van respect, vertrouwen en loyaliteit de ruggengraat vormen van ons bedrijf.

 • Klantgericht

  Zonder tevreden klanten geen bestaansrecht en dit realiseren wij. Daarom staat de klant centraal bij ons.

 • Innovatie

  Wij streven ernaar om voortdurend te investeren en innoveren in ons bedrijf. Hierdoor lopen wij voorop op het gebied van ontwikkeling, innovatie en trends.

 • Persoonlijk

  Bij ons geen kastje naar de muur principe, maar persoonlijk en direct contact. Neem contact op en ervaar het zelf.