Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie: hoe belangrijk is de continuïteit van uw bedrijf?

Een brandmeldinstallatie kan mensenlevens redden, materiaalschade beperken en een eis zijn van de verzekering conform de NEN 2535. De meeste bedrijven schatten de kans op een brand of calamiteit niet hoog in, maar weet u wat u moet doen als er brand uitbreekt en wat dacht u van de continuïteit van uw bedrijf. Het beveiligen van uw pand met brandmeldinstallatie heeft daarom een hoge prioriteit.

Alarm Wesa is uw ideale partner, met onze expertise en jarenlange ervaring in brandmeldinstallaties. Het beveiligen van uw pand met brandmeldinstallatie is een prioriteit als het gaat om veiligheid binnen uw bedrijf.

Verzekeraars stellen vaak eisen aan de brandbeveiliging van uw pand conform de NEN 2535 brandmeldinstallaties. Alarm Wesa past de installatie geheel aan volgens deze eisen van de verzekering en naar uw wensen. Zodat u weer veilig kunt ondernemen. Wij installeren brandmeldinstallaties volgens de NEN 2535. Ook kunnen wij een Programma van Eisen schrijven volgens de beveiligingsrichtlijnen.

WhatsApp chatVragen? App ons
brandmeldinstallatie

Het verzorgen van een brandmeldinstallatie eindigt niet na de installatie. Wij streven er naar dat de brandmeldinstallatie in top condities blijft. Dit doen wij aan de hand van een onderhoudscontract/ servicecontract. Tevens heeft u de optie om de brandmeldinstallatie aan te sluiten op een meldkamer/ alarmcentrale.

Meer informatie over een brandmeldinstallatie?

Wij zijn erkend installateur van het merk Aritech (UTC) en Hertek (Penta)!

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het installeren van brandmeldsystemen van het merk Aritech (UTC) en Hertek (Penta).

Hertek