Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie conform NEN 2535 is van belang voor de continuïteit van uw bedrijf

Een brandmeldinstallatie kan mensenlevens redden, materiaalschade beperken, een eis zijn van de verzekering of een eis zijn uit het bouwbesluit conform de NEN 2535. De meeste bedrijven schatten de kans op een brand of calamiteit niet hoog in, maar weet u wat u moet doen als er brand uitbreekt en wat dacht u van de continuïteit van uw bedrijf. Het beveiligen van uw pand met brandmeldinstallatie heeft daarom een hoge prioriteit.

Onze specialisten op het gebied van brandmeldinstallaties hebben de kennis en ervaring dat een installatie op de juiste manier wordt ontworpen en geïnstalleerd, rekening houdend met de specifieke vereisten en risico’s van het gebouw. Onze medewerkers weten ook welke onderdelen en materialen nodig zijn om aan de juiste normen en voorschriften te voldoen.

Brand in een gebouw – wat nu?

Alarm Wesa is uw ideale partner bij het voorkomen van brand, met onze expertise en jarenlange ervaring in brandmeldinstallaties. Het beveiligen van uw pand met brandmeldinstallatie is een prioriteit als het gaat om veiligheid binnen uw bedrijf.

Hoe zit het met de verzekering?

Verzekeraars stellen vaak eisen aan het onderhoud en brandbeveiliging van het gebouw of uw installatie middels een certificaat dat voldoet aan de NEN 2535. Alarm Wesa past de installatie geheel aan volgens deze eisen van de verzekering, van het bouwbesluit en aan uw wensen uiteraard. Door een goede samenwerking met alle partijen kunt u met een gerust hart ondernemen. Samen met u kunnen wij een Programma van Eisen schrijven volgens de beveiligingsrichtlijnen van de brandmeldinstallatie BMI. Voor veelgestelde vragen omtrent de verzekering en NEN 2535 kunt u contact met ons opnemen.

ontruimingsinstallatie installeren

Voor het onderhoud kunt u kiezen voor een onderhoudscontract

Het verzorgen van een brandmeldinstallatie BMI eindigt niet na de installatie. Om de werking en kwaliteit van het systeem te waarborgen is onderhoud nodig. Wij streven er naar dat de brandmeldinstallatie in top condities blijft. Dit doen wij aan de hand van een onderhoudscontract of servicecontract. Tevens heeft u de optie om de brandmeldinstallatie aan te sluiten op een meldkamer / alarmcentrale. Bent u benieuwd naar de omvang van wat Alarm Wesa voor u kan betekenen of heeft u vragen over het bouwbesluit en de maatregelen die u moet nemen voor brandpreventie? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Ook voor de volledige bewaking van uw pand kan worden gezorgd door Alarm Wesa.

Meer informatie over een brandmeldinstallatie?

brandmeldinstallatie