Alarmsysteem zakelijk

Met een alarmsysteem voor zakelijk gebruik bent u goed beveiligd

In de dynamische wereld van het bedrijfsleven is de beveiliging van uw bedrijf van essentieel belang. Of u nu een klein kantoor, een winkel, een magazijn of een groter commercieel complex beheert, het implementeren van een robuust en geavanceerd alarmsysteem is van cruciaal belang om uw bedrijf te beschermen tegen inbraak, diefstal en andere veiligheidsrisico’s.

Het installeren van het alarmsysteem voor zakelijk gebruik in uw organisatie is een eis van de verzekering. Om de continuïteit van uw onderneming te kunnen waarborgen is het aanschaffen van een alarmsysteem voor uw bedrijf noodzakelijk. Als bedrijf moet de inbraakbeveiliging goed geregeld zijn en daarom denkt Alarm Wesa graag met u mee over uw beveiligingssituatie en hoe wij deze optimaal en effectief kunnen inrichten.

Hoe gaan wij te werk?

Ons zakelijke alarmsysteem maakt gebruik van geavanceerde technologieën om een ​​hoog niveau van beveiliging te bieden. Dit omvat slimme sensoren, videobewakingssystemen, bewegingsdetectie, biometrische toegangscontrole en meer. Bovendien kunnen we integratie met andere beveiligings- en gebouwbeheersystemen mogelijk maken om een ​​gecentraliseerd en geïntegreerd beveiligingsplatform te creëren.

Samen met u zoeken wij naar het beste alarmsysteem voor uw bedrijf die voldoet aan de laatste verzekeringseisen van VRKI. Aan de hand van de eisen en uw wensen verzorgen wij de complete alarminstallatie. Dit kan een draadloos alarmsysteem zijn of een bekabeld alarmsysteem. Echter moet u als bedrijf wel letten op de eisen van een alarmsysteem, dit wordt omschreven in de VRKI risicoklasse.

draadloos alarmsysteem of alarminstallatie voor uw bedrijf

Indien de verzekering voor het alarmsysteem eist dat het voldoet aan specifieke normen of keurmerken dan gaan wij samen met u inventariseren welke risicoklasse van de VRKI wordt voorgeschreven. Aan de hand van deze VRKI risicoklasse bepalen wij welke maatregelen er genomen moeten worden. Wij proberen zoveel mogelijk met de klant mee te denken over de situatie, zodat u tevreden bent en de verzekering het alarmsysteem goedkeurt.

Aan de hand van de eisen en uw wensen wordt er eventueel een onderhoudscontract en meldkamercontract afgesloten. Door het afsluiten van een onderhoudscontract en meldkamercontract bent u gewaarborgd van een goed werkend alarmsysteem. Tevens is het mogelijk het alarmsysteem te monitoren via een app op de smartphone.

Daarnaast sluiten wij alarmsystemen aan op het internet, waardoor wij een verbinding kunnen maken met onze beveiligde Cloud. Hiermee kunt u gebruik maken van de app op de smartphone om alarmmeldingen te ontvangen, om het alarmsysteem in- en uit te schakelen en het alarmsysteem te monitoren. Tevens kunnen wij vanaf afstand via deze beveiligde Cloud in de programmering om zo storingen op te lossen en instellingen aan te passen zoals gebruikers en codes.

Meer informatie over een alarmsysteem?

Wij zijn erkend installateur van het merk Aritech (UTC) en AJAX systems!

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het installeren van alarmsystemen van het merk Aritech (UTC). Inbraakpanelen die wij installeren zijn ATS Advanced en ATS Classic. Daarnaast installeren wij sinds 2020 alarmsystemen van het merk AJAX systems.

Aritech alarmsysteem voor thuis
AJAX alarmsysteem compleet

Vragen of advies?

Heeft u nog vragen of wilt u nog wat extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!