Alarmsysteem zakelijk

Een alarmsysteem voor zakelijk gebruik: bent u goed beveiligd?

Het installeren van een alarmsysteem voor zakelijk gebruik in uw bedrijf is een must en vaak een eis van de verzekering. Om de continuïteit van uw onderneming te kunnen waarborgen is het aanschaffen van een alarmsysteem voor uw bedrijf noodzakelijk. Als bedrijf moet de inbraakbeveiliging goed geregeld zijn, Alarm Wesa denkt graag met u mee over uw beveiligingssituatie.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met u zoeken wij naar het beste alarmsysteem voor uw bedrijf die voldoet aan de laatste verzekeringseisen van VRKI. Aan de hand van de eisen en uw wensen verzorgen wij de complete alarminstallatie. Dit kan een draadloos alarmsysteem zijn of een bekabeld alarmsysteem. Echter moet u als bedrijf wel letten op de eisen van een alarmsysteem, dit wordt omschreven in de VRKI risicoklasse.

draadloos alarmsysteem of alarminstallatie voor uw bedrijf

Indien de verzekering een alarmsysteem eist dan gaan wij samen met u inventariseren welke risicoklasse van de VRKI wordt voorgeschreven. Aan de hand van deze VRKI risicoklasse bepalen wij welke maatregelen er genomen moeten worden. Wij proberen zoveel mogelijk met de klant mee te denken over de situatie, zodat u tevreden bent en de verzekering het alarmsysteem goedkeurt.

Aan de hand van de eisen en uw wensen wordt er eventueel een onderhoudscontract en meldkamercontract afgesloten. Door het afsluiten van een onderhoudscontract en meldkamercontract bent u gewaarborgd van een goed werkend alarmsysteem. Tevens is het mogelijk het alarmsysteem te monitoren via een app op de smartphone.

Daarnaast sluiten wij alarmsystemen aan op het internet, waardoor wij een verbinding kunnen maken met onze beveiligde Cloud. Hiermee kunt u gebruik maken van de app op de smartphone om alarmmeldingen te ontvangen, om het alarmsysteem in- en uit te schakelen en het alarmsysteem te monitoren. Tevens kunnen wij vanaf afstand via deze beveiligde Cloud in de programmering om zo storingen op te lossen en instellingen aan te passen zoals gebruikers en codes.

Meer informatie over een alarmsysteem?

Wij zijn erkend installateur van het merk Aritech (UTC) en AJAX systems!

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het installeren van alarmsystemen van het merk Aritech (UTC). Inbraakpanelen die wij installeren zijn ATS Advanced en ATS Classic. Daarnaast installeren wij sinds 2020 alarmsystemen van het merk AJAX systems.

Aritech alarmsysteem voor thuis
AJAX alarmsysteem compleet

Vragen of advies?

Heeft u nog vragen of wilt u nog wat extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!