Rookmelders

Rookmelders: slaapt u veilig?

Een rookmelder en CO melder (koolmonoxide) kunnen mensenleven redden en materiaalschade beperken. Te veel mensen zijn zicht niet bewust van de gevaren van o.a. brand in huis. Naast de schade die een woningbrand aanricht, raken veel mensen hierbij gewond. Het plaatsen van een rookmelder en CO melder kan veel ellende besparen.

Het vroegtijdig detecteren van een beginnende brand en andere calamiteit kan mensenlevens redden en materiaalschade beperken. Het enige wat functioneert tijdens uw slaap is uw gehoor. Een rookmelder en CO melder is hierbij de ideale oplossing. De melders waarschuwen u en als u bent aangesloten bij een meldkamer dan worden de waarschuwadressen of brandweer direct geïnformeerd.

brandbeveiliging of brandpreventie thuis - koolmonoxidemelder kopen

Een rookmelder of CO melder wordt vaak aangesloten op een alarmsysteem. Alarm Wesa installeert complete systemen voor effectieve preventie van calamiteiten. Bij een installatie wordt er door een vakman gekeken waar een melder moet worden geplaatst en wat voor type melder. Want verschillende leefruimtes vragen om een professionele kijk op het gebied van preventie.

Ook voor een simpele standalone rookmelder kunt u bij ons terecht. Wij maken hierbij gebruik van rookmelders van Ajax Systems. Naast dat deze rookmelders functioneel zijn, zijn deze ook nog designvol en verkrijgbaar in wit en zwart. Daarnaast kunnen wij een Ajax Hub installeren, hiermee maken wij de rookmelders slim en koppelen wij deze met een app op de telefoon.

Meer informatie over rookmelders?

Geen zorgen, wij helpen graag met het installeren van rookmelders

Ook benieuwd wat de kosten zijn en hoe Alarm Wesa kan helpen? Met een adviesgesprek maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte voor het installeren van rookmelders en eventuele andere beveiligingssystemen, zodat u volledig ontzorgd wordt.

rookmelders