Over Alarm Wesa

Alarm Wesa is een toonaangevend beveiligingsbedrijf in Enschede en regio Twente. Iedere klant krijgt bij ons individuele aandacht. Snelle en adequate service van Alarm Wesa is voor onze klanten een normale zaak. Dit blijkt ook uit het klantenbestand van onze organisatie. Tot onze klanten rekenen wij naast vele particulieren en regionale bekende bedrijven ook de gemeentes Enschede, Hengelo, Haaksbergen en Berkelland. U kunt bij ons terecht voor inbraakbeveiligingcamera beveiligingbrandbeveiliging en toegangscontrole.

Beveiligingsbedrijf Alarm Wesa

Sinds 2017 is Alarm Wesa lid van Alarmgroep Nederland (AGN). Alarmgroep Nederland is een samenwerkingsverband met kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven door heel Nederland. Alle leden profileren zich individueel naar de markt, maar werken samen op het gebied van technische- en productkennis, opleidingen en inkoop. We leren van elkaar en delen met elkaar.

Daarnaast werken de leden alleen samen met A-leveranciers om de hoogste kwaliteit tegen een goede prijs te borgen, terwijl de regionale spreiding van de leden met vestigingen verspreid over het hele land een gedegen en betrouwbaar netwerk voor snelle storingsopvolging biedt.

Op de website van Alarmgroep Nederland kunt u meer informatie hierover vinden.

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen maken wij sinds 2019 gebruik van de groenste energie van Nederland. Hierbij proberen wij ons steentje bij te dragen aan people, plant en profit. Wij zijn namelijk aangesloten bij Pure Energie.