Mistgenerator

De mistgenerator met mistbeveiliging: wat je niet kan zien, kan je ook niet stelen.

Bij Alarm Wesa begrijpen we dat zicht een cruciale factor is als het gaat om beveiliging. Daarom bieden we geavanceerde mistbeveiligingssystemen die in een oogwenk alle zicht wegnemen, waardoor inbrekers en indringers gedesoriënteerd raken en geen hand voor ogen kunnen zien. Onze mistgeneratoren maken gebruik van speciale mistvloeistof, gecertificeerd door VITO Vision on Technology CNPP TNO Kennisinstituut ISO Mistvloeistof Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (ja, dat is een hele mond vol!), om een dikke mist te creëren die in enkele seconden een ruimte vult. Dit zorgt ervoor dat zelfs de meest geavanceerde beveiligingscamera’s en inbraaksystemen geen zicht hebben op wat er gebeurt.

Mistbeveiliging is één van de meest effectieve manieren om een ruimte te beveiligen. Een mistgenerator, soms ook wel mistalarm genoemd kan een ruimte binnen enkele seconden vullen met dichte mist waardoor de inbreker letterlijk niks meer ziet. Oftewel: wat je niet kan zien, kan je ook niet stelen.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van beveiliging met een mistgenerator

 • Een mist alarmsysteem werkt direct bij een overval of inbraak
 • Dankzij inbraakpreventie met mist voorkomt u dat uw goederen makkelijk worden meegenomen bij een inbraak
 • Een mistgenerator alarmsysteem is niet schadelijk voor uw goederen of gezondheid
 • Een mistgenerator kan direct worden geplaatst.
 • Bij een verhuizing zijn de mist inbraakbeveiligingssystemen makkelijk mee te nemen naar de andere locatie
 • Mistbeveiliging is zeer effectief bij een geslaagde inbraak

Erkende kwaliteit

Wij staan we garant voor kwaliteit. Onze mistbeveiligingssystemen zijn gecertificeerd door VITO Vision on Technology CNPP TNO Kennisinstituut ISO Mistvloeistof Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen voor beveiliging. Dit geeft niet alleen gemoedsrust, maar bevestigt ook dat onze mistgeneratoren en -vloeistoffen zorgvuldig zijn geëvalueerd en getest. Het is van het grootste belang dat beveiligingssystemen, zoals mistgeneratoren, niet alleen voldoen aan de technische normen, maar ook aan de vereisten voor certificatie. Deze certificaties garanderen dat onze mistbeveiligingssystemen effectief werken om het zicht in een ruimte in een fractie van een seconde te ontnemen wanneer dat nodig is. Als erkend beveiligingsbedrijf begrijpen we het belang van het beschermen van mensen en eigendommen en werken we daarom nauw samen met VITO Vision on Technology CNPP TNO Kennisinstituut ISO Mistvloeistof Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven om ervoor te zorgen dat onze systemen aan de hoogste normen voldoen.

Ook blijven we onze klanten altijd voorzien van de nieuwste en meest effectieve beveiligingsproducten. Een daarvan is de mistgenerator, een geavanceerd beveiligingssysteem dat in enkele seconden een ruimte volledig vult met een dichte mist, waardoor het zicht voor potentiële overvallers wordt belemmerd. Mistgeneratoren zijn een uitstekende aanvulling op traditionele alarmsystemen, en bieden een extra laag van bescherming tegen ongewenste indringers. Onze mistmachine installatie is snel, efficiënt en vormt een onmisbaar onderdeel van onze diensten. Veel van onze klanten hebben al ervaren hoe effectief deze producten zijn tegen overvallen en inbraken.

Voor meer informatie over onze mistbeveiligingssystemen en hoe we kunnen bijdragen aan de veiligheid van uw bedrijf, neem contact met ons op. Ons deskundige team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerde informatie over de voordelen van mistbeveiliging. Bij Alarm Wesa hebben we het zicht op uw beveiliging hoog in het vaandel staan.

Meer informatie nodig?

Hoe werkt mistbeveiliging?

De mistgenerator wordt aangesloten op het alarmsysteem (daarom wordt het door velen “alarmsysteem met mist” genoemd). Wanneer er een geverifieerde inbraakmelding plaats vindt vult de mistgenerator de ruimte binnen enkele seconden met dichte mist. De mistgenerator kan in elke ruimte worden geplaatst. Of het nu een kantoor, winkel of loods is, geen enkele ruimte is te klein of te groot voor de mistgenerator. De mist is niet schadelijk voor gezondheid, kleding, voedsel en elektronisch apparatuur. Wij zijn erkend installateur van de Bandit Mistgenerator.

Is de mist schadelijk?

Een belangrijke vraag die we regelmatig krijgen is of de mist schadelijk is voor de materialen in uw winkel of pand. Daar kunnen we gelukkig helderheid op geven. Mistbeveiliging is een uiterst effectieve manier om inbrekers te stoppen in hun tracks. Ze kunnen geen waardevolle spullen stelen als ze niet kunnen zien waar ze naartoe gaan. Daarnaast zijn mistgeneratoren volkomen veilig voor personen en veroorzaken ze geen schade aan eigendommen. Onze mistbeveiligingssystemen zijn gecertificeerd door VITO Vision on Technology CNPP TNO Kennisinstituut ISO Mistvloeistof Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven, wat aangeeft dat ze voldoen aan de hoogste normen voor beveiliging. We laten niets aan het toeval over als het gaat om de bescherming van uw bezittingen.

Voor meer info over mistgeneratoren en andere producten en diensten die Alarm Wesa biedt, kunt u ons via WhatsApp bereiken of bekijk ons uitgebreid aanbod op onze website.

Bandit mistgenerator 320

 • Ruimtedekkend tot 200 m³ per toestel in slechts 4 seconden
 • Heeft geen onderhoud nodig
 • Amper 24 Watt energieverbruik

mistgenerator bandit 320

Bandit mistgenerator 240

 • Ruimtedekkend tot 504 m³ per toestel in slechts 18 seconden
 • Heeft geen onderhoud nodig
 • Amper 40 Watt energieverbruik
 • Uitgerust met een hervulbaar aluminium mistpatroon.

mistgenerator bandit 240

Demonstratie?
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze mistbeveiligingssystemen en ontdek hoe ze kunnen helpen uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Ons deskundige team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies op het gebied van mistbeveiliging. Bezoek de blog op onze website voor het laatste nieuws en meer informatie, en zorg ervoor dat u de beste bescherming heeft voor uw eigendommen met Alarm Wesa.

mistgenerator