Zakelijke camerabeveiliging

Camera beveiliging voor winkel of pand

Uit feiten en cijfers blijkt dat camera beveiliging helpt bij inbraakpreventie en het verminderen van criminaliteit. Inbrekers, dieven, criminelen, vandalen en insluipers bedenken zich en hebben een afkeer van camera beveiliging. Daarom is camera beveiliging een must op het gebied van beveiligingssystemen.

Alarm Wesa voorziet in uw behoefte van camerabeveiliging (CCTV). Voor zowel IP camera beveiliging als analoge camera beveiliging kunt u bij ons terecht. De beelden van uw camerabewaking kunnen een cruciale rol spelen zodra er zich iets ongewenst voordoet in en rondom uw pand en terrein. Via het internet kunt u op ieder gewenst moment de beelden van uw beveiligingscamera bekijken. Zo kunt u de beelden bekijken via de pc, tablet en/of smartphone. Tevens is alarmverificatie mogelijk via de beveiligingscamera’s of kunt u gebruik maken van videomeldkamer met live view.

camerabeveiliging

Beveiligingsplan voor camerabeveiliging

Met bestaande wetgeving en privacy wetgeving zijn er veel regels waaraan camerabeveiliging moet voldoen. Daarom is het belangrijk dat er een beveiligingsplan voor camerabeveiliging wordt geschreven. In dit beveiligingsplan wordt het doel en functie van de camerabeveiliging beschreven. Alarm Wesa kan u helpen bij het schrijven van een beveiligingsplan voor camerabeveiliging.

Plan een afspraak voor een beveiligingsplan voor camerabeveiliging

beveiligingscamera