Zakelijke camerabeveiliging

Camerabeveiliging: ziet u alles?

Uit feiten en cijfers blijkt dat camera beveiliging helpt bij inbraakpreventie en het verminderen van criminaliteit. Inbrekers, dieven, criminelen, vandalen en insluipers bedenken zich en hebben een afkeer van camera beveiliging. Daarom is camera beveiliging een must op het gebied van beveiligingssystemen.

Alarm Wesa voorziet in uw behoefte van camerabeveiliging (CCTV). Voor zowel IP camera beveiliging als analoge camera beveiliging kunt u bij ons terecht. De beelden van uw camerabewaking kunnen een cruciale rol spelen zodra er zich iets ongewenst voordoet in en rondom uw pand of woonhuis. Via het internet kunt u op ieder gewenst moment de beelden van uw beveiligingscamera bekijken. Zo kunt u de beelden bekijken via de pc, tablet en/of smartphone. Tevens is alarmverificatie mogelijk via de beveiligingscamera’s of kunt u gebruik maken van videomeldkamer met live view.

WhatsApp chatVragen? App ons
camerabewaking

Tegenwoordig moet er rekening gehouden worden met een heleboel factoren als: wetgeving, technologie, security, opslagcapaciteit, snelheid van beeldverwerking, types camera’s, installatie, support, onderhoud, integratie met andere systemen, enzovoort. Alarm Wesa kan u op al deze punten ontzorgen op het gebied van camerabeveiliging.

Meer informatie over camerabeveiliging?