Brandbeveiliging

Brandbeveiliging: bent u goed beveiligd?

Alarm Wesa is een bedrijf dat gespecialiseerd is in brandbeveiliging voor bedrijven in heel Nederland. Met ons team van deskundige medewerkers zorgen we ervoor dat alle aspecten van brandveiligheid worden aangepakt. Ons bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder brandblussers, blusmiddelen, noodverlichting en onderhoudsservice. We maken gebruik van enkel hoogwaardige producten en werken nauw samen met bedrijven om de juiste oplossingen te bieden voor een optimale brandveiligheid.

Alarm Wesa kan u gelukkig dus volledig ontzorgen op het gebied van brandbeveiliging. Het installeren van rookmelders, een brandmeldinstallatie en een ontruimingsinstallatie kan een veilig gevoel creëren of een eis zijn van de verzekering. Wij komen graag langs om een beveiligingsplan op te stellen van het te beveiligen object.

Ga direct naar:

Rookmelders verplicht op elke verdieping

Het is sinds 1 juli 2022 wettelijk verplicht om een rookmelder te hebben op iedere verdieping. De rookmelders van Alarm Wesa voldoen aan de beste kwaliteit en geven een alarmmelding zodra ze in contact komen met rook. Met een slimme rookmelder kunnen wij direct het alarm doorsturen naar de mobiele telefoon of naar de meldkamer. Verhuurd u een woning of bent u onderdeel van een VVE? Dan is het ook uw verantwoordelijkheid om een rookmelder te plaatsen.

Ook het onderhoud en de service van de blusmiddelen en noodverlichting zijn essentieel om ervoor te zorgen dat deze altijd naar behoren functioneren. Alarm Wesa neemt de verantwoordelijkheid voor het regelmatige onderhoud en de inspectie van deze apparatuur, zodat u zich kunnen concentreren op uw eigen bedrijfsvoering. Wat deze dienstverlening echt onderscheidt, is het feit dat alle medewerkers van Alarm Wesa zijn opgeleid om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen. Ze weten precies wat er nodig is om de veiligheid van bedrijven te waarborgen en kunnen advies op maat geven op basis van de specifieke behoeften van elk bedrijf. Het is geruststellend voor u om te weten dat Alarm Wesa de expertise en toewijding heeft om bedrijven in Nederland brandveilig te maken en te houden.

Regelgeving NEN 2555, NEN 2535 en NEN2575

Met de nieuwe technologieën en ontwikkelingen op het gebied van brandbeveiliging, is het belangrijk dat bedrijven ieder jaar up-to-date blijven. Alarm Wesa houdt zich voortdurend bezig met trainingen en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat we nieuwe en de meest geavanceerde brandbeveiligingsproducten en -diensten aanbieden. Alleen bij Alarm Wesa kunt u dus profiteren van de meest betrouwbare en efficiënte oplossingen die beschikbaar zijn.

Wij kunnen u volledig ontzorgen als u moet voldoen aan Rookmelders conform NEN 2555, Brandmeldinstallatie conform NEN 2535 en Ontruimingsinstallatie conform NEN 2575. Neem hiervoor contact op met ons.

brandbeveiliging

Meer informatie over brandbeveiliging?

 • Familiebedrijf

  Wij geloven dat onze familiewaarden van respect, vertrouwen en loyaliteit de ruggengraat vormen van ons bedrijf.

 • Klantgericht

  Zonder tevreden klanten geen bestaansrecht en dit realiseren wij. Daarom staat de klant centraal bij ons.

 • Innovatie

  Wij streven ernaar om voortdurend te investeren en innoveren in ons bedrijf. Hierdoor lopen wij voorop op het gebied van ontwikkeling, innovatie en trends.

 • Persoonlijk

  Bij ons geen kastje naar de muur principe, maar persoonlijk en direct contact. Neem contact op en ervaar het zelf.