Alarmsysteem

Hoe zinvol is een normaal of draadloos alarminstallatie?

Op zoek naar een eenvoudige manier om uw huis te beveiligen? Bij Alarm Wesa hebben we een breed scala aan alarmsystemen voor thuis beschikbaar. Of u nu een basis alarmsysteem wilt kopen of op zoek bent naar een uitgebreider systeem met bewegingsmelders en een alarmcentrale, u vindt het allemaal in onze winkel. Met een gerust hart kunt u een alarmsysteem bestellen en dan komen wij het bij u plaatsen. Bovendien kunt u soms profiteren van kortingen en aanbiedingen, zowel online als in onze winkel.

Vooral als u woonachtig bent in een gebied met een hoog risico op inbraken – of wanneer u waardevolle spullen bewaard thuis of in  uw bedrijfspand is een modern en slim alarmsysteem van Alarm Wesa geen overbodige luxe. Het doel van een alarminstallatie is om mogelijk inbrekers af te schrikken en direct kenbaar te maken dat een inbraak niet zonder gevolgen zal verlopen. Met meer dan 40 jaar ervaring is Alarm Wesa uw specialist in het adviseren, plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen.

Bij Alarm Wesa begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om beveiliging. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden, zodat u de installatie kunt kiezen die perfect bij uw situatie past. Of u nu een draadloos systeem wilt voor gebruik binnen of buiten, met sensoren en bewegingsmelders, of juist een slimme beveiliging die u eenvoudig via uw smartphone kunt bedienen, bij ons vindt u alles wat u nodig hebt om uw woning of bedrijf veilig te houden. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Bovendien bieden we een gratis nieuwsbrief boordevol nuttige tips en persoonlijke blogs over beveiliging, zodat u alles weet wat u moet weten om uw eigendommen veilig te stellen. Wacht niet langer, bekijk ons assortiment en laat ons u helpen uw veiligheid naar het volgende niveau te tillen met de meest betrouwbare alarmsysteem in Nederland. Uw veiligheid is onze garantie, dus kies vandaag nog voor Alarm Wesa!

Een draadloos alarmsysteem voor thuis dat altijd werkt

In sommige situaties kunnen wij ook een draadloos alarmsysteem adviseren. Situaties waarin een alarm ideaal kan zijn, zijn bijvoorbeeld:

  • Als u in een huurwoning woont, kan een alarmsysteem een goede optie zijn omdat het gemakkelijk te monteren en te verwijderen is, zonder permanente schade aan de woning toe te brengen.
  • Voor woningen is een draadloos alarmsysteem met bewegingsmelder ideaal omdat het geen bedrading nodig heeft, waardoor het gemakkelijker en goedkoper is om te installeren dan een bedraad alarmsysteem.
  • Voor historische gebouwen kan een alarmsysteem ideaal zijn omdat het geen bekabeling vereist die het uiterlijk van het gebouw kan verstoren.
  • Als u een tijdelijke locatie heeft, zoals een bouwplaats of een terrein, kan een alarmsysteem handig zijn omdat het gemakkelijk te verplaatsen is en snel kan worden geïnstalleerd.
  • Als een bestaand bedraad alarmsysteem uitgebreid moet worden naar andere gebieden van uw huis of bedrijf of met meerdere sensoren, kan een alarmsysteem met draadloze functionaliteit een goede oplossing zijn omdat het gemakkelijk kan worden geïntegreerd met het bestaande systeem.
draadloos alarmsysteem of alarminstallatie voor uw bedrijf

Zijn er ook nadelen aan een draadloos alarminstallatie?

Bij het plaatsen van het alarmsysteem zitten wel enkele haken en ogen. Zo bent u afhankelijk van batterijen voor de stroom die wij tijdig moeten vervangen. Daarnaast is er nog het risico op hacking/ jamming van kwaadwillende personen die het signaal onderscheppen en het systeem uitschakelen of omzeilen. Tot slot hebben draadloze alarmsystemen een beperkt bereik, wat betekent dat ze mogelijk niet geschikt zijn voor grote gebouwen of gebieden met veel obstakels.

Bij Alarm Wesa weten we dat beveiliging op verschillende manieren kan worden aangepakt. Daarom bieden we niet alleen de klassieke alarmsystemen met een luide sirene, maar ook moderne smart beveiligingsopties. Onze smart beveiligingssystemen werken op een slimme manier, waarbij u meldingen direct op uw smartphone ontvangt bij verdachte activiteiten. Met een ruime keuze aan bewegingsmelders en andere accessoires kunt u uw huis of bedrijf zelf beveiligen op de manier die het beste bij u past. We begrijpen dat uw veiligheid voorop staat en dat u alleen het allerbeste wilt. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een uitstekende service.

Is een draadloos alarmsysteem dan altijd ‘minder goed’ dan een regulier alarmsysteem? Zeker niet! Wij werken namelijk met vooraanstaande leveranciers die zeer hoogwaardige producten ontwikkelen waar wij als beveiligingsbedrijf volledig achter staan. Bij elk draadloos alarmsysteem is een stukje maatwerk advies nodig. Dus waar wacht u nog op? Beveilig jouw huis of bedrijf met de beste oplossingen van Alarm Wesa!

Wij zijn erkend installateur van het merk Aritech (UTC) en AJAX alarmsystems!

Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring bij het installeren van alarmsystemen van het merk Aritech (UTC). Inbraakpanelen die wij installeren zijn ATS Advanced en ATS Classic. Ook installeren wij sinds 2020 alarmsystemen van het merk AJAX alarmsystems.

AJAX alarmsysteem compleet

Alarmsysteem voor jouw huis?

Heeft u nog vragen of wilt u nog wat extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!