Join The Dark Side

dark grey series camera systeem - met Ajax beveiligingssysteem

Beveiligingscamera in het zwart?

Een witte beveiligingscamera op een donkere muur is niet altijd even mooi. Daarom zijn er zwarte beveiligingscamera’s verkrijgbaar. De specificaties van de camera zijn hetzelfde en zijn verkrijgbaar van full HD tot 4K kwaliteit. Een zwarte camera wordt dubbel zo warm in de zon als een witte camera, je zou daarom denken dat de levensduur een stuk minder is van een zwarte camera. Echter met de kwaliteit en techniek van nu is dit geen probleem. Ook spuiten wij camera’s in RAL kleuren als er een speciaal verzoek is. Een mix van verschillende camera’s en kleuren is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Alarmsysteem in het zwart?

Alarmsystemen worden ook steeds mooier en zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar in het zwart. Klanten worden steeds kieskeuriger en naast dat het alarm goed moet werken moet het er ook nog goed uit zien. Met ons draadloze AJAX alarmsysteem kunnen wij zonder draden een designvol alarmsysteem installeren. Alle componenten van het alarmsysteem zijn verkrijgbaar in het wit of zwart.

alarmsysteem ajax

Koffie ook zwart? Of met suiker en melk?

U bent altijd welkom voor een kop koffie of wij komen graag bij u langs voor een gesprek. In dit gesprek maken wij een vrijblijvend advies voor uw situatie. Elk woonhuis of bedrijfspand is anders en vraagt om verschillende maatregelen. Daarnaast kan de verzekering of bouwbesluit ook nog een rol spelen hierin, wij helpen u hier graag bij. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak met ons.

beveiliging advies in Enschede